ero, kipu, suru

Runoilija pienipiru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olen sinulle tärkeä
sano se
minä kuulen sen
ja olen onnellinen.


Kosketan taivasta, ja poimin tähtiä.
 

Ikävä jotain sellaista
mitä ei voi ikinä saada,
kaipuu sun katseesta jotain
mitä ei oo ikinä ollutkaan.

Seinät sulkee mut sisään,
tulisit mun mukaan,
tai ainakin vetäisit mut
pois.

Yksin pimeään,
tiedän ainakin miltä tuntuu,
kun kukaan ei välitä.

Ja se harras toiveeni,
että olisit ollut sinä,
joka välittäisi,
kietoisi mut lämpimään syleilyyn,
hajonnut palasiksi..
ja lentänyt pimeyteen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Alku kaunein.

"Ikävä jotain sellaista
mitä ei voi ikinä saada,
kaipuu sun katseesta jotain
mitä ei oo ikinä ollutkaan."

Tykkäsin tuosta kun se muistuttaa menneestä
vaikka en haluakaan muistaa.

 

Käyttäjän kaikki runot