Nimetön

Runoilija pienipiru

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Jos olen sinulle tärkeä
sano se
minä kuulen sen
ja olen onnellinen.


Kosketan taivasta, ja poimin tähtiä.
 

Pidän pään tyynyllä
en edes yritä nousta

ihan sama vaikka olen yksin
en tuhlaa enempää aikaa
ihan sama vaikka olen yksin
ei ole enempää asiaa.

mä oon sanonut kaiken
mun katse on lasia
joku on vialla
jossain syvällä.

ihan sama vaikka olen yksin
ja sydän kiveä
kuka sen kivetti.

Selite: 
yksi kahden minuutin runonen.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan hyvä :)
Pidän tästä.

 

Käyttäjän kaikki runot