Tää tunne

Runoilija misti88

nainen
Julkaistu:
2
Liittynyt: 2.2.2012

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

hempeiliä
 

Tää tunne vaikka en ole koskaan sua nähnyt.
Lämmin,rakastava,onnellinen,tyytyväinen ja ehkä hieman nipistelevä.
Mitä tämä tunne on?
"Rakkautta kulta rakkautta" sä vastaat
Niinhän se on:Rakkautta!

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Sitäpä juuri,kun onnentunne rinnassa on suuri...

 

Käyttäjän kaikki runot