Lupaus

Runoilija matchgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaa Rakastaa <3
 

Pyydät että päästäisin sinut lähelle.
Lupaat antaa aikaa, ymmärrät ettei se ole helppoa.

Rakastan sinua, mutta en siltikään pysty päästämään sinua yhtään lähemmäs, vielä.

Haluat vain auttaa, tiedän sen, ja apua minä tarvitsenkin.

Lupaan rakkaani, lupaan yrittää.

Yritän tosissani, mutta ensin minun täytyy oppia antamaan itselleni aikaa, ei riitä että saan sitä sinulta.

Rakas, ethän koskaan luovu toivosta? Et saa, et koskaan, sillä se veisi minut lopulliseen tuhoon.

Jaksan yrittää, mutta vain sinun ansiostasi ja vain sinun rinnallasi, koska rakastan sinua!<3

Selite: 
rakkaalleni<3
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis ja surullinen runo, koskettava. Onneksi elämässä on ihmisiä jotka jaksavat olla tukenamme ja rakastaa meitä. Kaikkea hyvää sinulle! :)

 

Käyttäjän kaikki runot