kohti parempaa

Runoilija matchgirl

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 22.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakastaa Rakastaa <3
 

"Vain elämää ei sen enempää on kaikki tää koeta ymmärtää.."
En vain haluaisi uskoa että näin paljon voi tapahtua yhdelle pienelle tytölle.
En voi kuin toivoa parempaa huomista, parempaa tulevaisuutta.

Onneksi minulla on sinut, onneksi meillä on rakkaus joka vahvistuu päivä päivältä ja auttaa minua niinkuin sinuakin jaksamaan tätä elämää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot