Nimetön

Runoilija spend some time with me

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Rakas kiitos et oot olemas ja opetit mut rakastamaan<3
 

Et voinut kertoa mikä sinulla oli.
Väitit rakastavasi.
Tiesin ettet.
Et ymmärtänyt että satutit.
Ja vaikka olisitkin ymmärtänyt,et olisi välittänyt.
Minä en sinua kiinnostanut.
Jonain päivänä vielä unohdan miten rakastit minua joskus.
Mutta en tule koskaan unohtamaan tapaa jolla loukkasit minua.

Selite: 
tälläne vaa..
Kategoria: 
 

Kommentit

todellisuutta.
julmaa.

kuitenkin tämä oli hieno.
koskettavaa.

 

Käyttäjän kaikki runot