Pimeys

Runoilija carmen

nainen
Julkaistu:
12
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Jos ihmisen aivot olisivat niin yksinkertaiset, että ymmärtäisimme niitä, olisimme niin tyhmiä, ettemme kuitenkaan ymmärtäisi niitä." -Jostein Gaarder-
 

Pelottaa olla yksin,
Pimeä huone ympärilläni
Kutistuu, paisuu.
Kauhistun.
Pahuus ryömii,
Juoksee,
Hiipii,
Kiipeää.
En selviä

Kädet ympärilläni

Hetkessä muistan,
Missä olen

Vieressäsi,
Sylissäsi,
Lähelläsi.
Huone lämmittää

Etsin huulesi pimeydestä
Suutelen

Mikään ei enää satuta minua
Pimeys hellii

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Todella kaunista <3

Kaunista tekstiä. :)

 

Käyttäjän kaikki runot