Nimetön

Runoilija Riku831

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi jetta! Kiitos vaan parille kaverille tuostakin...Jos haluatte niin ei se väärin oo, kyllä niin voi tehä...helposti...Just, että sellasta...
 

Yhtäkkiä olit edessäni.
Lämpimänä, ymmärtäväisenä.
Kuin laavu, joka väsyneen vaeltajan tavoittaa.

Tartuin sinuun kuin hukkuva ajelehtivaan puuhun.
Annoit takertua vaikka sisälläsi myllersi.
Et halunnut satuttaa mutta halusit mennä.

Nyt kun et ole enää lähelläni,
et ole enää kanssani, tunnen orpouden, mutta tiedän että näin on parempi.

Liian erilaiset eivät sovi samaan muottiin...
Silti hetkeäkään en vaihtaisi pois.

Selite: 
"Esko Mörölle"...
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot