Condemno

Runoilija Riku831

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 21.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Voi jetta! Kiitos vaan parille kaverille tuostakin...Jos haluatte niin ei se väärin oo, kyllä niin voi tehä...helposti...Just, että sellasta...
 

Istun baarissa.
Aurinko on jo laskenut mailleen
kullattuaan taivaanrannan valollaan.
Huokaisen ja siemaisen juomaani.
Tahtoisin kotiin mutta en vielä.
Sinä et ole siellä. Et vielä.
Tiesi kulkee eteenpäin, kohti huomista.
Ehkä huomenna näemme saman auringonlaskun.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot