Nimetön

Runoilija päGy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heppahullu punapää :D
 

Liian monta kyyneltä
sinun vuoksesi olen vuodattanut.
Niin monta että niistä saisi puron.
Liian monta valvottua yötä,
liian monta päivää unelmien keskellä,
liian monta huokaisua,
liian monta tyhjää katsetta perääsi.

Liian usein olen muistanut,
liian usein myös unohtanut,
sen etten koskaan tule olemaan se
jota sinä kannat mukana sydämessäsi.

Liian monta kertaa olen halunnut sinulle kertoa,
ja yhtä monta kertaa tajunnut etten vaan voi.
Liian paljon kuitenkin sinusta pidän,
jotta voisin kävellä pois.
Liian paljon sattuu ajatuskin
etten koskaan enää sinua näkisi.
Etten näkisi hymyäsi,
kuulisi sinun tirskahteluasi,
tuntisi sinun läsnäoloasi
ja haistaisi sinun tuoksuasi.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot