Ikävästä.

Runoilija päGy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Heppahullu punapää :D
 

Jos jotain saisin pyytää
niin pyytäisin takaisin ne hetket
kun olit luonani.
Koko sen kolmetoista vuotta
kun olit siinä, vierelläni.

Ottaisin takaisin sen kaiken,
niin hyvät kuin huonotkin ajat.
Ottaisin kilpajuoksut lumihangessa,
kun miltei hukuit pehmeän valkoiseen lumeen.
Ottaisin sen kun käperryit kainalooni ja huokaisit
kuin sanoen
"näin on hyvä".
Ottaisin myös sen kun valvoin vierelläsi,
untasi vartioiden
ja pelkäsin kyyneleet silmissä pahinta.
Ottaisin sen kun silitin päätäsi
ja kun vedit viimeisen hengenvetosi
ja nukahdit siihen, viereeni, viimeisen kerran.

Kaiken sen eläisin uudestaan jos vaan voisin,
jos vaan sinä olisit luonani.
Tiedän että nyt sinulla on kaikki hyvin,
mutta minun ikävääni se ei silti helpota.
Sinä olit minun maailmani,
ja nyt maailmani on palasina.

Nuku rauhassa pikkuinen.

Selite: 
Viivi 24.5.1997-22.7.2010 :/
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot