Täydellisyys

Runoilija Bildi

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mus on vikaa, mut en oo mikään sika,
kuka olis täydellinen, minä en,
enkä ole tavannut vielä ketään sellaista,
parasta ja vaivatonta,
jos ei tyydytä mene pois, minä yksin jään,
usvan keskelle odottamaan suruni hälvenemistä

Selite: 
Joskus sitä vaan tulee paha olla kun tuntuu ettei ole tarpeeksi hyvä.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tässä runossa on sitä jotain. Kukaan meistä ei ole täydellinen, en minäkään. Toisinaan kyl tuntuu, että täydellinen pitäisi olla :(

 

Käyttäjän kaikki runot