Yksinäiset

Runoilija 4cbb7132e135eaf6f5b40951f5ccbf1f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2010
Viimeksi paikalla: 8.1.2019 2:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
24.4.2024

 

Mutta niinhän ne sanoo
ne väittää,
että rakkaus voittaa aina,
että se on voimista suurin,
että se
kaiken jälkeenkin
auttaa jaksamaan,
vaikka koko maailma nauraisi päin naamaa
ja kääntäisi sitten kylmästi selkänsä
jättäen sinut yksin koleaan pimeyteen
Väittävät että
kaikki järjestyy, kun luottaa rakkauteen

Mutta entäpä ne, jotka jo lapsena tuomittiin
kulkemaan yksin omassa tuskassaan?
Ne, joita ei kukaan pitänyt kädestä,
katsonut lempeästi
ja kutsunut nimellä
Ne, jotka vaeltavat yksin
asemilla valomerkin jälkeen
ja porttikongeihin piilottavat kyyneleensä
Joille joka ikinen päivä
on puukonisku selkään,
avokämmen vasten kasvoja
Ne, joiden haavoja ei edes se kuuluisa rakkaus osaa parantaa
Ne, jotka jo menettivät uskonsa huomiseen
Entäpä ne?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

ajatauksia herättävä runo. pidän

kiitos suorista ajatuksista. samaa olen miettinyt.
 

Käyttäjän kaikki runot