Perjantai-illat

Runoilija 4cbb7132e135eaf6f5b40951f5ccbf1f

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.7.2010
Viimeksi paikalla: 8.1.2019 2:48

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Istukaa te
vanhempienne maksamissa Audeissa
nahkaistuimillanne
vaatien lisää
aina vain lisää,
kun mikään ei kuitenkaan
koskaan teille riitä

Ja puhukaa vain
puhukaa niistä
merkityksettömistä asioista
merkityksettömissä keskusteluissanne

Ja tilatkaa se salaatti ja diettikola,
sillä teillähän on varaa
olla syömättä,
näyttää hyvältä
ja mahtua
niihin sairastuneisiin kauneusihanteisiin

Tehkää vain niin,
kun minä istun tässä
rähjäisessä takahuoneessa
sytyttäen illan ensimmäistä savuketta
Katkeroitumassa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Yhtä ja samaa teennäisyyttä hiukan aikaa.
Lopulta voi ihan itse valita, mitä tekee.

Minulla on rollaattori ja silläkin pääsee ajan kanssa mutkaista tietä näkymättömiin.

Heh!

 

Käyttäjän kaikki runot