nouseva kauneus

Runoilija sukebeboy

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

kuusitoistavuotiaana ei olla vielä isoja tyttöjä eikä poikia.

Sä annoit mun olettaa, että meillä on kaikki
hyvin, ja että sä välität musta
Miksi sitten hylkäsit minut sanomatta mitään syyksi,
kun kerran rakastit minua
Eikö minusta ollu sinulle vastusta, olinko
koiranpentusi, vai jouduitko leikkimään isää?
Sä jätit mut yksin muistojeni kanssa, ja nyt ne
piinavat, satuttavat, kiduttavat ja murskaavat minut
En pysty sinun takiasi rakastamaan ketään muuta,
miksi veit sydämeni ja rikoit sen kuin lasin?
Tarvitsen sen takaisin.


 

elämästä kuvittelee kaikenlaista
en tosin tiedä nyt mitä ajatella.

olen täysin haalistunut kuvioista
ja tunnun jotenki tärkeältä sinulle
sinäkin minulle.

rakkautta ensi silmäänkö se on
se voisi olla jo toisella kerralla
näkemässä olen vierelläsi käsikädelläsi.

piknikillä heti täysin vieressäsi
silittämässä hiuksiasi jotka ovat
lakan ja geelin sotkussa.

automatkallakin käsikädessä
peräkkäin ei hyvästejä tahtoisi antaa.

hyvästit vaikeat mutta pakkot nekin
ja pusua poskelle vauvalleni pakkajäätelöltä.

huivin muistoksi sinulta joka sinulta
tuoksuu en pois tahdo koskaan antaa
ja sinut haluan tavata pian uudestaan.

ikävä jo päivän jälkeen kalvaa

Selite: 
totta joka ikinen sana <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot