Valinta

Runoilija Jaakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

järkevä hölmö
epätäydellinen perfektionisti
 

Annan tikarin käteesi ja polvistun eteesi.

Kumarran pääni.

Ole mun tai lyö lujaa,
mutta älä mitään siltä väliltä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Aivan! Ei mitään puolinaisuuksia!!!

Huh..oot kyllä lahjakas..suosikkeihin tämäkin..

Pidin paljon tästä runosta. Tässä on jotain erilaista..

Tämä jos mikä on VAU! Aivan mahtava, kyllä, juuri sitä.
Ei niin mitään lisättävää.
Tässä se on.
Empimättä suosikkeihin!

Juuri tällainen pitäisi Valinta olla.
Loistavaa.

Sanattomaksi vetää, todella hyvä!

*hui*
ei jää mitään epäselväksi tässä voimakkaassa runossasi. ihastuin tähän ihan satasella:)))

tosi hieno. pidin oikein paljon :)

mahtava! pidin :)

niin,jokoettä hyvä tää pidin:)

Oho. Aika rankka. Tämä ei ole enää niin söpöä. Hih. Oikeastaan ihan yksinkertaisen hieno, mutta niin. Voisi tähän pohtia vaikka mitä, mutta annan olla. Kelpaa ihan ok. Jep.
Kiitos.

Tämä on kyllä paras tänään lukemani runo,
juuri näin, kaikki tai ei mitään!

Nimenomaan!
Jälleen pelastit minut yhdeltä päänsäryltä.
Ei mitään siltä väliltä!

Tämä on mahtava, tikarilla voimaa.

oi, tästä tykkäsin todella! hieno runo!

Tikari päässä voisi näyttää hyvältä..hah.
Kertoo ilmeisesti orjakaupasta.

Upee oikeesti..<3
Suosikkeihin -->>

Wau, alku lupasi jotain tavallista, mutta loppu jotakin vielä suurempaa. Tämä jättää kyllä äimistyneeksi. Upea!

Joskus toivoin erään henkilön lyöneen minua. Olisi ollut niin paljon helpompaa. Tosin hän ei valinnut toistakaan tietä...

tämä runo kolahtaa kunnolla ainakin minuun :) ja kovasti kolahtaakin ;) hieno on.

Melkosen hyvä runo! Lyhyt ja ytimekäs, tietyssä mielessä ehkä aika raakakin (mun mielestä) mutta silti aivan erinomainen.

Eipä osaa mitään sanoa mitä ei olisi jo sanottu, yksinkertaisesti upea ja juuri näin se pitäisi olla. Eli ei mitään jahkailuja :).

WAU.
WAU
ja
WAU.

Hieno vahva runo!

Joidenki ihmisten kohdalla ei vaan halua välimuotoja. Sait mahtumaan paljon asiaa neljään riviin. Hieno runo.

Oon lukenu tän sun runos jo aiemmin,
mutta en oo saanu vaan arvostelluks..
tää aiheuttaa niin paljon ajatuksia ja kysymyksia mun pieneen päähän.
Päällimmäisenä kuitenkin tästä nousee ajatus että antautua pitäisi aina kokonaan.

 

Käyttäjän kaikki runot