Ennen kuin huomaatkaan

Runoilija Jaakko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

järkevä hölmö
epätäydellinen perfektionisti
 

Ne puhaltavat kylmää ilmaa ihollesi.
Ne kuiskivat korvaasi kirouksia ja myrkyttävät mielesi.
Niiden olemus saa ilman haisemaan masennukselle.
Yöllä ne kiipeävät sänkyysi ja saavat sinut
palelemaan kylmästä, vaikka peittosi on vedettynä kireänä korviin saakka.
Ne eivät jätä rauhaan edes puita, vaan saavat pelkällä happamalla läsnäolollaan lehdet värjäytymään luonnottomiksi ja varisemaan maahan.
Ne tulevat pian... niin pian, ettet ehdi huomatakaan.
Syksy tulee... taas.

Selite: 
Ei ollut tarkoitus pilata kenenkään kesätunnelmia. Kylmä kesäsää saa vaan tällaista aikaan..
Kategoria: 
 

Kommentit

Sai kaipaamaan kesää niin paljon..tai tulisi edes talvi suoraan,eikä tappaisi niin julmasti luontoa ympäriltä kiduttavan hitaasti.Hienoja sanoja,ymmärtämättömän ymmärrettäviä,upea kerta kaikkiaan.

Luin runojasi sieltä täältä ja päädyin tulokseen, että runosi ovat addiktoivia hyvällä tavalla. :)

Oliko tässä syksy tekijänä? En ymmärtänyt sitä niin.. kuvittelin että Ne tulevat syksyn mukana.. mitä sitten ovatkin.

Mutta tämä on mielestäni hieno runo, jotenkin keskenjääneen oloinen, mikä tekee siitä hieman salaperäisen ja mielenkiintoisen.

Tätä oli omituista lukea. Hyvällä tavalla siis. Pisti ajattelemaan. Mitä useammin tätä nyt luen, sen paremmalta tämä kuulostaa.
Upea.

Oikein kiva runonen. : ) hyvin kirjotettu. Mielenkiintonen, ei heti alussa tullu mieleen et mistä täs kerrotaan. piti lukee loppuun et sai tietää. mut hei, onhan syksyki ihan kiva ; D

olisi toiminut paremmin, jos koko runon ajan olisi puhuttu yksikössä, kun tekijä kerran on syksy. mut ihan jännä idis kuitenniin ja syksyhän on ihana, talvi ei saisi tulla! iih.
kiitos.

Ja nyt näissä syysmyräköissä se vasta tuolle tuntuukin.. Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot