Irvistelyni montuille hiekkatiessä

Runoilija Vale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ave atque vale."
 

Jotain kaipaan,
jotain en

Lämpö on vain kylmän puutetta,
Pimeys nouseva valon takaa!

Tähtitaivaalla lentäen
laulan vanhat virret kaikki läpi
Omaan ääneeni tukehtuen.

Selite: 
Nostalgiaa. 13 v.
Kategoria: 
 

Kommentit

melkoisen hyvin kirjoitettu. erityisesti kaksi ensimmäistä säkeistöä tekivät vaikutuksen. nimi myös hyvin keksitty, pisteet siitä.

 

Käyttäjän kaikki runot