"Dr. Phil tietää"

Runoilija Vale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ave atque vale."
 

Älä pyydä
että käsivarteesi kahliutuisin
vaikka irtoaisivat katseemme
perään haaveidemme

annan nyt kaiken

Älä lupaa
ettet käsivarttasi vetäisi pois
vaikka kynteni siihen painaisin
repisin sen rikki, raatelisin

annat nyt kaiken

Selite: 
Sokeroitua, suunnitelmallista mutta viimeistelemätöntä vadelmakiisseliä. Yäk.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot