Näky

Runoilija Vale

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"Ave atque vale."
 

Ei ois kai

niin hajoavat askeleet
niin syvään niin loputtomaan
ja pimeään

Kelle hiipivät sormesi?

Miksi?

Tuskin olisi
jos en näkisi
rakentamattoman romahtavan

En ois kai
näin kuuro ja mykkä.

Kelle puhut ainoan kielesi?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot