Tyttö

Runoilija 4f41bc4293ccc2f400ddc4735fd08efc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 8:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miljoonat arvet käsissä
Merkkinä jostain tuntemattomasta
Jostain käsittömästä pelosta

Miten tyttö voi osata puhua
Kun maailma on tukkinut hänen suunsa
Miten hän voi osata kuunnella
Kun maailma on kääntänyt päänsä pois
Miten hän voi ostata katsoa
Kun häntä ei olla nähty

Arvet muistona käsissä
Kädet verestä puinaiset
Palauttaen tytön todellisuuten päivä toisensa jälkeen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

veti siis ihan sanattomaks.
Tää menee kyll suosikkeihin suoraa!

 

Käyttäjän kaikki runot