päivä elämästäni

Runoilija 4f41bc4293ccc2f400ddc4735fd08efc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 8:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

päivät pimenevat entuudestaan
suuri nyrki sisälläni jaksaa jyskyttää
satuttaen jokaisella lyönnillä enemmän ja enemmän

itkuuni tukehdun

mutta en kuitenkaan

hengitän päivästä toiseen
toivoen saavani perhosen siivet

veri pisara toisensa jälkeen putoaa lavuaariin
jättäen kauniin punaisen uovan
jota niin paljon vihaan
jonka niin haluaisin tekemättömäksi

päivä toisensa jälkeen
mustaa taivasta
punaista vettä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot