ilmankin pärjää

Runoilija 4f41bc4293ccc2f400ddc4735fd08efc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 8:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Etkö tiedä kuinka paljon katseesi satuttaa
Etkö tiedä miltä hiljaisuus tuntuu
Miltä tuntuu olla yksin

Kun katson peiliin
Oletan kaiken olevan hyvin
Katsoessani sinun ilmettä
Huomaan olleeni aivan väärässä

Olen paha hirviö
Jota viestität vihaavas
Sanot silmilläsi miten täydellinen itse olet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot