Kohteliaisuus

Runoilija 4f41bc4293ccc2f400ddc4735fd08efc

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 27.2.2019 8:16

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Asioita on monta tapaa ilmaista
mutta ilmaiset ne kivuliaammin kuin kukaan muu

Mitä olen tehnyt väärin
Enkö saisi enää edes hengittää talossa jossa asun
Taloa jota olen kutsunut kodikseni
Kotia jossa oli niin hyvä olla

Miksi teet sen
Miksi olen sinulle myrkkyä
joka pakko saada on pois

Katsot minua välittämättä miltä tuntuu
Ilalla kysyt miksi ruma naama ja naurat

miksiköhän

Katsoisit itseesi
kysy itseltäsi

Koitan vain jatkaa hengittämistä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot