Vain sinun takiasi

Runoilija Lasiluistin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Väri, jolla maalasin sanat, ei näkynytkään paperilla.
 

Taivaan pudottaessa kyyneleensä.
Annan maan niellä omanikin.
Sinun takiasi, vain sinun takiasi

En voi unohtaa tänään huomista,
en enää luottaa päivään eiliseen.
Sinun takiasi, vain sinun takiasi

Musta väri valuu ripsistä.
Maalaa sotkun kasvoilleni.
Sinun takiasi, vain sinun takiasi

Kuin tyhjä, kuoleva sydän,
vaivun tuskaiseen epätoivoon.
Sinun takiasi, vain sinun takiasi

Selite: 
...Ja silti minä pelkään sinua.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot