Sinä olit...

Runoilija Lasiluistin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Väri, jolla maalasin sanat, ei näkynytkään paperilla.
 

Sinä olit poika ilman vaatteita.
Olit tyttö vailla shampoota.
Mies ilman rakkautta.
Nainen vailla koulutusta.

Mutta sinulta ei puuttunut huomista.
Toisin kun häneltä, joka oli kaiken elämässään jo saavuttanut.

Selite: 
Ehkä me kaikki lähdetään täältä sillon pois kun ollaan tehty elämässä kaikki mitä on alunperin pitänytkin...
Kategoria: 
 

Kommentit

viimeinen rivi kun laitetaan ignoreen, tämä runo on parhaus.
sopiva sekoitus arkisuutta ja syvällisyyttä, toivottavasti hän osaa arvostaa huomistaan.

 

Käyttäjän kaikki runot