Vihaan

Runoilija Lasiluistin

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Väri, jolla maalasin sanat, ei näkynytkään paperilla.
 

En haluaisi aamulla herätä.
Tiedän, että se odottaa minua keittiössä.

En haluaisi harjata hiuksia vessassa.
Tiedän, että sen hammasharja lymyää kaapissa

En haluaisi mennä kylpyhuoneeseen.
Tiedän, että silloin näen sen pyyhkeen.

En haluaisi juoda maitoa.
Tiedän, että se on täyttänyt lasinsa samasta purkista.

En haluaisi nähdä eteiseen.
Tiedän, että sen kengät siellä kummittelee.

Tiedän, että se on talossani

Selite: 
Aikamoinen lurjus!
Kategoria: 
 

Kommentit

Tämähän oli varsin mielenkiintoinen runotus:)
Toistoahan tässä oli ja paljonkin, mutta mikäs siinä kun juttu kerran toimii näinkin hyvin.
Nuo tekstimuotoilut ja varsinki tuon vikan lauseen lihavointi on oikeen onnistuneita ratkasuja.
Hienoahienoa:)

 

Käyttäjän kaikki runot