aika.

Runoilija CysFaRe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2021 1:08

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.8.1986
Facebook:

 

Kuukausi toisen perään mä sua odotan, välillä tuntuu että suhun mä rakkauteni kadotan. Ensin luulin sun olevan hellä, vaan tänään näin sun olevan kovempaa kuin kivi. Enään en tiedä miltä tulevaisuutemme näyttää, sanojakaan en oikein osaa käyttää. Pian sä ovelle koputat ja kotiin sä saapunut oot. Ne pimeät yöt sä taakses jätät mut toivon ettet niitä edestäs enään löydä. Jos tiilenpäitä jälleen luet ei meitä enään ole. Ero, se tuskallinen viha jonka tunnen sisälläni, se turhautumisen tunne. Enkö merkinnyt sinulle mitään, olinko vain korvike ajassasi? Rakastan sua, kävi miten kävi, mut elämääni kallista en pilata tahdo takiasi.

Selite: 
nokueitiiä.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot