hauvani mun

Runoilija CysFaRe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2021 1:08

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.8.1986
Facebook:

 

Sun kanssa telmin pellolla, juoksemme kilpaa.
Olen niin onnellinen, olet kuin lapsi jota kasvatan.
Ikinä en vois sua hylätä, ikinä en anna piikin viedä sua taivaisiin.
Koska silloin murhe täyttäis mieleni, päivääkään en vois elää.
Olet ilo elämässäni, onni tuulessani, toivo maailmassani.
Älä pelkää, olet vihdoin kotona, pysyvässä.
Rakastan sua <3

Selite: 
Tepa rakkaalleni, s00t mitä ihanimpia vuffeja maailmassa <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot