Tahdon.

Runoilija CysFaRe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2021 1:08

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.8.1986
Facebook:

 

Jännitys kasvaa, fiilikset on katossa. Viimeisiä päiviäni sinkkuna vietän, kun hääkellot kohta jo kilkattaa.

Olen niin onnellinen, Onnellisempaa tyttöä ei ole kukaan nähnyt konsanaan. Tää on niin kaunista, liian kaunista. Valkoisena astun alttarille, sanon tahdon rakastamalleni miehelle. Tahdon, tahdon antaa pienen ja herkän sydämeni sinulle armaani.

Ota ja vie minut pilvien taa, toteutatko haaveeni. Otat minut syliisi ja sanot minun olevan kultaakin kalliimpi, maailmaakin tärkeämpi.

Sinä ja minä, rakkauttakin kauniimpaa. Meitä ei voi kukaan enään erottaa, maailma meitä odottaa.

Annetaan virran viedä ja tuulen puhaltaa. Kunnes kuolema meidät erottaa.

Selite: 
*onnellinen* sanaakaan en saa suustani, tää on niin todellista totta. Mä löysin vihdoin sen oikeani <3
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi kun niin suloinen, onnea hohtava runo.
Paljon onnea, kun olet löytänyt sen oikean.

 

Käyttäjän kaikki runot