Tossu.

Runoilija CysFaRe

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005
Viimeksi paikalla: 3.10.2021 1:08

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
18.8.1986
Facebook:

 

Aamulla herään, siinä sinä kääryleeni kehräät. Vieressäni möllötät, nostat pääsi kysyen että eihän vielä nousta. Olet unisena jotain niin kaunista, niin viaton pienoinen. On sulla yingyang kuonoas koristamassa ja keltaiset silmät mustaa turkkias korostamassa. Vaikka olet kissa kuin muutkin, mulle olet enemmän. Sulla ne omat temput on, mulla tapetin vaihto vissiin eessä.. Sulla kaunis ääni, etenkin sillon kun olet nälkäinen. Minne tahansa menenkin, seuraat perässäni.
Olen onnellinen kanssas sun, hyvä mun on olla, kissaani lähellä.

Selite: 
tässä runonpienoinen kissastani tossusta.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot