Vääristää

Runoilija Heartbreak Lullaby

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sammutetaan maailma verhojen taa
 

Helppoa
Tanssia ruusuilla
Niinhän sä väitit
mutta ne piikit satuttaa

Valheiden muodostamassa
maailmassa
on helpompi hengittää
Kukaan ei paina tyynyä
suun eteen

Hymyilet katsoessas peiliin
oletpa sä kaunis
Sun peilis vääristää

Kyllä mäkin osaan teeskennellä
sulkea oven hymyillen
Itken salaa sen jälkeen

Sä yritit aina
opettaa mua elämään
Mä tappelin vastaan
enkä koskaan ymmärtänyt miksi

Koko maailma on sun
ja niin helvetin kaunis

Selite: 
Julkasenpa tänkin näin synttäreitten kunniaks.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mielettömän upea! Elämässä saa jatkuvasti miettiä onko olemassa itse vai onko jonkun muun peilikuva... Hyvää synttäriä!

vau ! kerrassaan upea. väärentynyt maailmankuva. hienoa !<: hyvää synttäriä. <:

Tästä tulee sellanen "en anna kenenkään nähdä todellista itseäni"-fiilis.

Tykkään todella:)Muutkin nuo runosi ovat hyviä, nokkelia.

Hyvää synttäriä:)

 

Käyttäjän kaikki runot