Miten en ole koskaan huomannut?

Runoilija rastalapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunturityttö.
 

Miten en ole koskaan huomannut miten
kaunis
on luminen peitto maan yllä?

Miten en ole koskaan huomannut miten
suloinen
on kissan pehmeä, aamuista utua täynnä oleva katse?

Miten en ole koskaan huomannut miten
herttainen
onkaan se äänensävy millä ihmiset puhuvat toisilleen?

"Sinä olet."

Ilman sinua en olisi koskaan huomannut
mitään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Maalima näyttää erilaiselta kun on itse rakastunut! Hieno runo!

 

Käyttäjän kaikki runot