Lasin takaa

Runoilija rastalapsi

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 16.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

tunturityttö.
 

Aivan kuin lasin takaa
ilman mahdollisuutta koskettaa
suuni ei saa muodostaa kauniita sanoja

Yritän

Onnistun vain hipaisemaan lasia
siihen ei jää edes jälkiä

"Turhaa"
ne sanovat,


"Ei hän ole sellainen"

Voi,
kyllä minä sen tiedän.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

pidän tunnelmasta :) lopetus on mukava, jotenkin ei-niin-arvattavissa..välttämättä..

 

Käyttäjän kaikki runot