dalmantialainen

Runoilija MustaTenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

AND EVERYTHING ARE OKEY.
 

Pikku poika
kirkkaan punaisessa Ferrari takissaan
pienellä vaalenapunaisella pyörällä

rinnalla pyöreähkö isä

ja anorektinen dalmantialainen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Jännän kuvan loit runollasi.

hui!
jotenkin todella pelottava.
mukaansatempaava.
kiehtova

Jännän kuvan loit runollasi.

hui!
jotenkin todella pelottava.
mukaansatempaava.
kiehtova

 

Käyttäjän kaikki runot