haaveit

Runoilija MustaTenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

AND EVERYTHING ARE OKEY.
 

Taistelen harhoja vastaan
niitähän viimeiset kuukaudet ovat olleet
milloin kadotin todellisuuden

Autot ajaa yksitellen ohi
kyyneleet vierii poskelle yksitellen
kylmänväreet ravistelee mua koko ajan

Eteesi tekisin mitä vaan
jos lopettaisit valehtelun ja kieroilun
miksi yrität pelata minut pois pahoilla sanoillasi
kertoen ettei minulla ole enää merkitystä sinulle

Niin käy haaveiden
ne harva tavoittaa kai saa.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot