jotain kutinaa.

Runoilija MustaTenkeli

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

AND EVERYTHING ARE OKEY.
 

Sinä aamuna kun heräsin hymy huulillani,
ei ikkunasta näkynyt kuin lenhdettömät puut
ja varis joka tippui puusta.

Sängyllä loikoilen, iltaa muistellen.
Mahan pohjassa kutisee,
tuuli huutaa
tästä tulee vielä jotain suurempaa.

Ovikelloi soi,
paljaat varpaat lattialla, hiukset kohti kattoa,
virnistys ja ihana päivä alkaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

variksetki puusta tippuu. :D ihana, päivänaloitus mitä mainioin!

 

Käyttäjän kaikki runot