Voimasana

Runoilija Haukansilmä

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 17.10.2021 20:33

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mieli tarvitsee ärsykkeitä, voidakseen antaa käskyn toiminnan suunnalle ja voidaksemme määritellä olomuotomme, sijainnin, tason.
 

Olen vaan, tavallinen, heikko, pelokas.
Kuultavan kuoren sisällä on yllätysvoima.
Taikasana.
Yksi sana saa toisen kavahtamaan, perääntymään.
Tuo sana voi ruokkia sinua, vahvistaa sinua.
Sitä sanaa on vaikea lausua.
Tätä sanaa on vaikea käyttää kun sitä tarvitset.
Se on jokaiselle yksilöllinen.
Sinun voimasanasi.
Taikasana.

Selite: 
Minun taikasanani on EI.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot