Questions

Runoilija lanttuleinikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 21.1.2020 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no en nyt mikää runoilija, kuha yöl jotai väsään ku ei nukuta..
 

I don´t remember your face
I wanna say
I do

I just think
it´s also obvious for you

It has been some time
for
me and you

Birds are flying in a clear blue sky

I wanna say I do

There just ain´t any question
from you.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot