Pienen tytön päiväuni

Runoilija lanttuleinikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 21.1.2020 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no en nyt mikää runoilija, kuha yöl jotai väsään ku ei nukuta..
 

Haluaisin uskaltaa kurkottaa
katsoa alas
ja tipahtaa.

Haluan enkelin siivet
kevyet
tuntea taakattoman huomisen.

Pyyhkiä pois pisarat
lahjoittaa pois tuska
lentää avaruuteen
ja halata nalleja.

Päiväunia pienen tytön
silmät kiinni karussa
herää huomiseen.

Tuntee edelleen.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloittavan herkkä runo lapsen maailmasta.
Kukapa ei haluaisi viatonta lapsen uskoa.

 

Käyttäjän kaikki runot