Is it real?

Runoilija lanttuleinikki

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 15.4.2005
Viimeksi paikalla: 21.1.2020 22:53

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

no en nyt mikää runoilija, kuha yöl jotai väsään ku ei nukuta..
 

Kuin joku rakastaisi,
auttaisi välittäisi.

Ei velvollisuuksia mutta
onko se totta?

Halua olla siinä silloin, kun sillä on merkitystä ja olla siitä onnellinen.
Jakaa ilo ja suru, koska sillä on väliä, koska se tekee iloiseksi.

Vai vain, koska tuntuu, että niin täytyy tehdä?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Monesti olen tätä itsekin pohtinut. Oikein mietiskelevä runo, jotenkin kaipaava.

 

Käyttäjän kaikki runot