Nimetön

Runoilija LoupGarou

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

To Be Continued...
 

Kaksin aina kauniimpi
yksin silti helpompi
ei huolta
ei murhetta
vain omaa aikaa
välittämättä siitä
mitä toinen on mieltä siitä
kuinka käytän aikani
ja ne pienet hetket

jolloin voin olla oma itseni.

Selite: 
Rakkaus ja Vapaus, molempi parempi..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot