Rakasta!

Runoilija Kevätkaisla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

rakasta minua!

anna uusi elämä!

kosketa murheeni
menneisyyteen

valuta kätesi pehmeys
suruni päälle
ja suutele sydämeeni puna

sillä minä elän sinulle

ikuisesti

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

"ja suutele sydämeeni puna" upea ilmaus. Pidin.

runo toivoa täynnä

 

Käyttäjän kaikki runot