Poikani

Runoilija Kevätkaisla

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 13.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tiedänhän
tottakai se menee niin
lähdethän sinä -
ehkä hiljaisesti
vähän varoen, uteliaasti
kuin anteeksi pyytäen -
mutta menet kuitenkin
se on selvää

minun poikani maailmalle

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavan herkkä ja haikea runo.
Tuttu tunne.

Kauniisti kuvaat aikuistumista sekä äidin luopumista. Niin herkkää ja samalla vahvaa tekstiä. Pidän

 

Käyttäjän kaikki runot