Tähtipölyn makuinen ilta

Runoilija värivalot

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.10.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

oon kai vähän kausirunoilija.
 

Toisinaan taivas nukahtaa
kääriytyy tummaan peittoon ja kääntää
kylkeä

mutta minä seison mielelläni silloinkin parvekkeella
pyörin varpaillani ja valojuovat, niin ne on
satelliitteja

vilunväreet ja siniset huulet
kylmät sormet ja tupakanpuruja
hiuksissa asti

tunnen kätesi ympärilläni
samaan aikaan leijailen ja putoan
vatsanpohjasta saakka

ja höyryävän hengityksen mukana katoaa
ajatus

Oletko vain ohikulkumatkalla vai
aiotko jäädä rakastamaan minua ?

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo viimeinen lause.. Voi kun joku osaisi antaa vastauksen siihen. Se helpottaisi päätöksiä.

Onpa onnistunut nimi runollasi.
Tämä ihailijasi kiittää taas kerran koen suurta nautintoa lukiessani runojasi, k i i t o s.

Tämän runon alku.... se vangitsee.... hieno!

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Vau!
Runosi on pehmeä ja todella kaunis.
Mielessäni saatoin nähdä taivaan ja tuntea vilunväreet.
Joskus hetkistä on vain nautittava ilman suurempia pohdintoja.
Suosikkeihin.
Onnea.

 

Käyttäjän kaikki runot