Yön lapsi

Runoilija nunju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Credo Elvem ipsum etian vivere :)
 

Yön lapsi tienviertä kulkee,
levittää kätensä, silmänsä sulkee

Musta on yö ja tähdetön taivas,
kukapa lapsosen aikeita arvais?

Suuret on valot, ne vastaansa tulee
Lapsen valokehäänsä sulkee
Yö on kai ollut liian pitkä,
yksinäinen ja hirveän kylmä

Lämpimän valon kutsuun hän vastaa
Yö ei itke enää lastaan

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot