Sydämen hartaimmat

Runoilija nunju

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 12.4.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Credo Elvem ipsum etian vivere :)
 

Kaksi päätä pellavaista
yhteen nojaa nukkuessa
Kaksi pientä poikalasta
yhtenäistä näkee unta

Kulkevat he unen teitä,
yhdessä, kuten joka päivä
Leikit tehdään, ilot jaetaan,
joka päivä ilo raikaa

Illalla on väsynyttä,
kaksi poikaa, kaksi pientä
Jaettu on sama matka,
samat mietteet, sama aika

Äidin sydämessä paikka
molemmille samanlailla

Kaksi poikaa, sydämen hartaimmat toiveet

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot