Sielunhuoneen kuolema

Runoilija sookey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Milloin tuli minusta tälläinen?
Synkkä ja itkuinen.
Mikä muutti hyvästä näin huonoksi?
Elää saisin, mutta teenkin kuolemaa.
Näihin sielunhuoneisiin,
maalaan hiljaista kuolemaa.
Kädet voimattomat,
väsyneet tarttumaan.
Jalat uupuneet tietä
raivaamaan.
Ruumiini vaihtaisin
hetkeen kokonaiseen.
Pelkään, teet minusta
liian voimakkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot