Iholta tuuli etsii elvyttäjää

Runoilija sookey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.12.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Käytetty, ruosteinen ja pilkkahintainen.
Tässä olen.
Silmät tyhjinä, joku sielun vei.
Tuulen heitti kai.
Jäin tähän odottamaan,
ehkä tyyntyy tai joku henkiin
elvyttää.
Kuorena, tyhjänä ymmärrän,
miksi tuuli ihollemme
niin kylmänä käy.
Se sieluilleen etsii elvyttäjää.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot