Reinkarnaatio

Runoilija K1mpp4

mies
Julkaistu:
3
Liittynyt: 28.3.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elämä on matka
 

Yksinkertaisuus on kaunista. Mutta elämä monimutkaista ja kuolema lopullista. Vai onko?

Onko raja siinä mistä viiva alkaa, vai siinä mihin se loppuu?

Ehkä se on vain sarja sääntöjä, joihin lopulta tottuu.

Entä sitten rajattomuus? onko se loputtoman pitkä viiva? vai onko se viiva ollenkaan?

Ehkä se on vain ympyrä, jota meidät on luotu kulkemaan.

uudestaan ja uudestaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot